Zoek op ACV

Hoofdmenu

Inloggen (leden) 

Dinsdag 14 september is er eindelijk weer een demo!

 

Dinsdag 14 september 2021 staat onze eerstvolgende clubavond gepland. Dus deze keer niet op een woensdag. Tijdens deze clubavond zal Etienne Heemskerk een demo met zijn nieuw ontworpen luidsprekers SoundPrism geven.
Deze avond is voor zowel leden als niet-leden toegankelijk. Kom dus gerust langs!

 

Voor een impressie van een clubavond, lees ons laatste verslag. Deze avond was Theo Wubbolts te gast van Quad-raad.

 

september 2020 4


Kijkt u gerust eens in ons inmiddels grote archief met verslagen van eerdere clubavonden vanaf 2001. Als u iets specifieks zoekt (bv. merk, leverancier), kunt u de zoekfunctie linksboven gebruiken.

 

ACV impressie 

 

Audioliefhebbers zijn welkom bij ACV.

U heeft een met zorg samengestelde hifi-installatie en u wilt daar het uiterste uithalen. Of u bent op zoek naar nieuwe luisterervaringen en u wilt nieuwe muziek ontdekken? Dan bent u bij de Audioclub Velsen aan het juiste adres. Bij ons vinden regelmatig productdemonstraties en workshops plaats. Daarnaast is er ruime aandacht voor presentaties en lezingen over de werking van audioproducten, bijzondere muziek of artiesten, opname en weergave, akoestiek,etc. Dit alles wordt verzorgd door leveranciers van hoogwaardige audioapparatuur, audiodeskundigen, opnametechnici en niet te vergeten de clubleden zelf. Ook brengen wij regelmatig een bezoek aan bedrijven uit de audio- en muziekindustrie of ondernemingen die daarmee gerelateerd zijn. 

Wilt u zelf komen demonstreren of heeft u een interessante lezing?
Bent u leverancier en/of distributeur van audioapparatuur of gerelateerde zaken? Of heeft u een interessant thema voor een audio-avond? Dan geven wij u graag de mogelijkheid om samen een bijeenkomst voor onze leden te organiseren. Wij komen elke derde woensdag van de maand om 20:00 bijeen in ons clubhuis De Moriaan te Wijk aan Zee (vakantiemaanden juli en augustus uitgezonderd).

 

Kosten éénmalig bezoek en jaarcontributie 
De contributie wordt per kalenderjaar in rekening gebracht en is voor 2020 vastgesteld op een bedrag van €50,- Een kennismakingsbezoek is gratis voor iedereen, alle vervolg bezoeken kosten u €7,-. Uiteraard hebben leden vrije toegang. Wilt u zich direct aanmelden, dan kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U krijgt dan per omgaande een bevestiging. U kunt op elk moment lid worden, de contributie wordt wordt naar rato verrekend ten opzichte van het kalenderjaar en het tijdstip van aanmelding. Afmelden kunt u desgewenst ook op ieder moment, dit gaat dan het volgende kalenderjaar in. Er vindt geen restitutie plaats want het betreft een jaarcontributie.

 

 Tot 'horens' bij ACV, en laat ook eens op onze Facebook pagina een berichtje achter.Facebook logo

Laatst aangepast op maandag, 09 augustus 2021 13:18